| Autor |
Zpráva |
supermartin
Newbie

Registrace: 25.1. 2007
|
Zaslal:
st červenec 18, 2007 10:42 pm |
  |
Zakládám tuto diskuzi, protože věřím, že pomůže najít zájemce a výcvikáře pro lovecký výcvik v Brně.
Dnes už je nás partička lidiček z www.labrador.web , kteří se chtějí loveččině vážně věnovat. Jestli se chceš mrknout mezi nás, nebo nám můžeš s něčím pomoci moc rádi Tě uvítáme.
Jestli s loveččinou začínáš jako já - máš obrovskou kliku - v Brně jsou lidi, kteří už něco umí a mají co naučit ... a to nejdůležitější .. jsou ochotni Tě do všeho zasvětit  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
Newbie

|
Zaslal:
st červenec 18, 2007 10:53 pm |
  |
Tak hned konkrétní dotaz :
Kdo může příští středu - 25.7. 2007 - Pod Hádkem v 19 h - na parkovišti ?
Hlásíme se s Peny mezi prvními, ale mimo pořadí - po výcviku. ( abychom nerušili pejsky háravkou , i když dnes to spíše nějaké psy vedlo k šíleným, nádherným výkonům, které byla škoda nenatočit - více o fantasticky vypracované vlečce pernaté ví Petr B. )
Ještě jednou moc díky za pernatou - a mám návrh - bychom ti mohli na ni přispívat - přijde mi to neetické, že to tam oddřeš a ještě nám doneseš bažantíka zadara ... |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
Newbie

Registrace: 5.4. 2007
|
Zaslal:
so červenec 21, 2007 3:51 pm |
  |
Asi to patří sem?
Moc gratuluju Hance a Pablíkovi za to co provedli minulý týden a dnes na vodních zk. Je vidět jak jí pejsek roste a už nepřerůstá a že už ho nemá v rukavici, ale v ruce. Super!!! |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
supermartin
Newbie

|
Zaslal:
so červenec 21, 2007 8:22 pm |
  |
NJN - naše Hanka a náš Pablo
dvojka co si dnes přečtou něco o zkouškách ( Pablík prý umí také číst ), zítra jdou sehnat zajíce aby ho Pablík poprvé vživotě viděl, a pozítří se přihlásí na zkoušky.
Když se náhodou dozví, že na zkouškách musí být nejméně 5 psů a je přihlášen 1 a to právě Pablík, tak Hanka nelení - sežene 5 konkurenčních pejsků co ještě netuší jaký inteligent Pablík je - a přihlásí je na zkoušky, kde je porazí ... nu co dodat
ˇ
Řečeno bez nadsázky - naše Hanka a náš Pablo ...  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
Newbie

|
Zaslal: