| Autor |
Zpráva |
supermartin
Newbie

Registrace: 25.1. 2007
|
Zaslal:
čt červenec 19, 2007 9:42 pm |
  |
Víme, že zde cvičí rozhodně ti nejlepší v ČR - tato diskuze je tedy zcela v režii Tomáše Nováčka.
Pokud někdo chce svého pejska naučit opravdu hodně, pak mu jistě radím ptát se právě zde....
Tome a Matesi, díky za vše co pro naše pejsky děláte - díky za pejsky v Brně !!! |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
Newbie

Registrace: 5.4. 2007
|
Zaslal:
pá červenec 20, 2007 11:30 pm |
  |
MATES je lepší než já a kdokoli. Takové výsledky, které vyrobil nikdo z nás neukázal. Držím ti palce. |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
supermartin
Newbie

Registrace: 25.1. 2007
|
Zaslal:
so červenec 21, 2007 8:50 am |
  |
Aha jsi mě nakopl, podařilo se mi zachránit jedno videíčko, když se Matesovi "nedařilo"
Kdo přemýšlí, zda začít WT a s kým začít, nebo jestli se jen mrknout na nějakou akci Retriever Academy, může mrknout na
Příběh nepovedeného aportu zde :
http://www.labrador-web.net/wt/mates.wmv
Já se na takovej nepovedenej aport těším .... snad jednou |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
Newbie

Registrace: 5.4. 2007
|
Zaslal:
so červenec 21, 2007 3:39 pm |
  |
Neboj se nic, chce to jen systém a trochu "sádla". Po dnešním tréninku R.A mám velkou radost. Čibi vysekla blind aport na cca 150m. (odkrokováno). Přes rybník rákosí a asi deset metrů do lesa. JDE TO!!! Jen kdyby byl každý den takový.
Jinak akce Křivonoska samo bude, tak jak je plánovaná. Kdyby něco, PM, nebo tel. 602 957 311.
A závěrem přjeji Supermartinovi pevné nervy se znovu nastartováním Labrador web.
Ještě jedna důležitá info. R.A WT nepořádá, ani nemůže. Pořádáme pouze tréninky pro to aby vaši pejsci na WT udělali pokud možno ty nej výsledky. |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
|
|